Це божевілля? Перекупи у Києві продають їжу з McDonald's на OLX (ФОТО/ВІДЕО)

У це неможливо повірити

Сьогодні у Києві відкрили перші три ресторани McDonald's, щоправда, працюють вони поки лише на доставку.

Кияни настільки скучили за фастфудом, що вже майже одразу після старту продажів усі кур'єри були завантажені замовленнями. Служба доставки була змушена тимчасово зупинити роботу.

Тож той, хто дуже хотів бургера, мусив чекати. Аби полегшити очікування?у столиці одразу з’явилися перекупи, які, купивши деякі страви, почали продавати їх через OLX.

Вони забирають замовлення в кур'єрів служби доставки та везуть до місця призначення або взагалі продають їжу онлайн.

Скільки коштує доставка?

Зазвичай перекупники діють за такою схемою: забирають замовлення в кур'єрів і доставляють у віддалені локації. В оголошеннях пишуть про фіксовані ціни на доставку з лівого берега, це коштує 200 гривень. За кожен додатковий кілометр від закладу до вашого дому доведеться доплатити 18 гривень. Якщо ж доставка здійснюється в Київську область, то ціна за 1 кілометр - 25 гривень.

Проте деякі перекупи пішли далі й почали продавати їжу не лише по Києву, а й відправляли Новою Поштою. За цю послугу просили 50 гривень.

Зауважимо, McDonald’s неприємно вразив киян цінами після відкриття. Так, за улюблений Біг Мак доведеться заплатити 92 грн, а за гамбургер – 45 грн. Зросла і ціна чизбургера — до 24 лютого він коштував 32 грн, зараз — 52 грн.

Змінився цінник і на картоплю фрі – середня коштуватиме 48 грн.

Порівняння цін в McDonald's до 24 лютого і зараз

Нагадаємо, що ще у травні мережа ресторанів McDonald’s ухвалила рішення про повний вихід із росії. Там почали «імпортозамєщєніє», але поки успіхів їхні недокопії McDonald’s не мають.

Джерело: rbc

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень