Бюджетна смакота: домашні рогалики на смальці за 30 хв (РЕЦЕПТ)
Начинку можна обрати на свій смак - тут ніяких заборон чи особливих побажань немає
Домашні запашні рогалики, приготовані на смальці замість масла чи олії, — це справжня радість для шлунку!
Для начинки можна взяти будь-яке варення, повидло, шоколад чи згущене молоко. Абощо.
Ніжне тісто, пряний аромат, солодка смачнюча начинка — прекрасний десерт до чаю або кави
Інгредієнти:
- смалець - 200 г
- сметана - 200 г
- яйця - 1 шт.
- цукор - 4 ст.л.
- цукор ванільний - 20 г
- борошно пшеничне - 3,5 склянки
- варення, згущене молоко, повидло, шоколад тощо - для начинки
Приготування:
Беремо смалець кімнатної температури, з’єднуємо зі сметаною, добре перемішуємо. Додаємо яйце, цукор, ванільний цукор і знову добре вимішуємо все.
У готову суміш потроху вводимо просіяне борошно і починаємо замішувати м’яке тісто.
Готове тісто кладемо у холодильник чи інше прохолодне місце на 2 години.
Опісля дістаємо його і розкачуємо в круг завтовшки приблизно 2 мм. Розрізаємо його на маленькі трикутнички й робимо рогалики, розмазуючи по тісту начинку не дуже товстим шаром.
Випікаємо наші рогалики на смальці при температурі 180 градусів 25-30 хв. Ще теплі рогалики варто обваляти у цукровій пудрі - буде дуже смачно!
Джерело: shuba
Радіо Трек: НОВИНИ