Бюджет Рівного-2020 скоро затвердять: чого чекати?

Бюджет Рівного ухвалять на початку грудня. Про це повідомив міський голова Володимир Хомко після того, як дізнався про затвердження державного бюджету на 2020 рік. 

Містам залишили доходи від акцизу на пальне, а ще спростили умови співфінансування деяких навчальних закладів, каже Володимир Хомко:

- Я дуже не хотів би витрачати кошти на утримання колишніх ПТУ, які належать державі. Але швидше за все Рівне та область потраплять в експеримент, тобто буде співфінансування з міського та обласного бюджетів. Я дуже переживав за акциз на пальне, але акциз залишили. Це дуже важливо. В цілому – добре, що вже затвердили. За два-три тижні побачите бюджет Рівного.

Зауважимо, міністр фінансів Оксана Маркарова назвала бюджет-2020 реалістичним і збалансованим, зазначивши, що наступного року місцеві бюджети отримають набагато більше ресурсів.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень