«Бюджет-2024 буде непростим»: У Рівненській області вже почали планувати бюджет на наступний рік

Розпорядники коштів мають дотримуватися режиму жорсткої економії  

Напередодні у Рівненській ОДА (ОВА) відбулась погоджувальна нарада щодо формування проєкту обласного бюджету на наступний рік. Під час неї керівники департаментів розповіли про формування запланованих витрат на відповідні галузі.

Попри те, що з 1 жовтня військове ПДФО спрямували до державної скарбниці, цьогорічний план – виконаємо. Не секрет, що бюджет-2024 буде непростим, тому наголошую на ефективному плануванні видатків та продовженні оптимізації мережі комунальних закладів, – розповів виконувач обов’язків очільника області Сергій Подолін.

Директорка Департаменту фінансів ОДА Лідія Біляк також зауважила, що розпорядники коштів мають і надалі дотримуватися режиму жорсткої економії коштів та фінансової дисципліни.

Злагоджена робота усіх учасників бюджетного процесу є запорукою своєчасного затвердження головного фінансового документа на 2024 рік, – зауважила Лідія Біляк.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень