«Потрібно бути готовими до надзвичайних ситуацій»: Рівненські рятувальники отримали нові дозиметри радіації

Обладнання надійшло з Польщі

На Рівненщину від польських партнерів надійшло 16 індивідуальних дозиметрів радіації та аналізатор ртуті. Нове обладнання на загальну суму 25 000 євро отримали рятувальники області. Про це повідомив виконувач обов’язків голови Рівненської ОДА (ОВА) Сергій Подолін.

Це вагомий внесок у безпеку жителів Рівненщини. Адже на території області є атомна електростанція, об’єкти хімічної промисловості, неподалік знаходиться «Хмельницька АЕС». Потрібно бути готовими до будь-яких надзвичайних ситуацій. Крім того, в такі складні часи кожному з нас важливо почувати себе захищеним, – зауважив Сергій Подолін.

За допомогою аналізатора ртуті здійснюватиметься моніторинг та вимірювання концентрації парів ртуті у повітрі в режимі реального часу. А індивідуальні дозиметри забезпечать надійний контроль за рівнем радіації в області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень