На Рівненщині засудили чоловіка, який розбещував 9-річну дівчинку

Це тривало протягом 7 років

10 років за ґратами проведе пенсіонер, який розбещував неповнолітню у колишньому Радивилівському районі. 55-річний чоловік вчиняв сексуальне насильство над 9-річною дівчинкою. Вона нічого не розповідала батькам, бо не усвідомлювала злочинних дій щодо неї.

Таким чином пенсіонер майже 7 років систематично розбещував дитину.

Він спочатку заманював її цукерками, а потім давав їй гроші. У прокуратурі повідомили, що злочинну діяльність чоловік розпочав, коли дівчинка приїжджала на канікули до бабусі, а потім він продовжив розбещення, переїхавши у Рівне, де жила родина дівчинки.

Лише, коли потерпіла стала повнолітня  і усвідомила злочин, вона звернулася до поліції.

 

Зараз чоловіку вже 67 років.

Відомо, що окрім ув’язнення, чоловіку буде заборонено займатися освітньою діяльністю з дітьми. Журналісти Радіо Трек з'ясували, що засуджений НЕ був вчителем.

Втім, на сайті Рівненської обласної прокуратури є таке уточнення:

Вироком Радивилівського районного суду чоловіка визнано винним та призначено покарання у вигляді 10 років позбавлення волі, з позбавленням права займатися навчальною та виховною діяльністю осіб до 18 років, обіймати посади пов’язані з роботою із особами віком до 18 років строком на 3 роки.

 

Крім того, засуджений змушений буде виплатити потерпілій 150 тисяч гривень моральної шкоди.    

 

Дані про чоловіка будуть внесені до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень