Хотів за 1500 грн підкупити правоохоронців: Чоловіку на Рівненщині за хабар загрожує ув’язнення

Він скоїв низку порушень

Без шолома, посвідчення відповідної категорії та напідпитку: керманич мопеда намагався відкупитися від адмінвідповідальності. У поле зору поліцейських офіцерів Демидівської громади вчора у селі Пугачівка потрапив керманич мопеда, який був без мотошолома.

Під час перевірки документів у 42-річного місцевого жителя з’ясувалося, що у нього не має посвідчення водія відповідної категорії, відсутній поліс обов’язкового страхування, а сам керманич мав ознаки алкогольного сп’яніння.

Проте проходити обстеження відмовився.

Під час складання на нього адмінматеріалів, порушник запропонував, а потім поклав поліцейським гроші в сумі 1500 гривень.

За фактом дачі хабаря у поліції розпочали досудове розслідування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень