Бути готовими до блекауту: П’ять речей, які цієї зими мають бути у кожного українця

Прилади, які допоможуть в критичних ситуаціях

Туристичний пальник

За допомогою цього приладу ви зможете приготувати їжу чи закип’ятити воду. Існують різні види пальників – газові, бензинові, спиртові та ті, які працюють на сухому паливі.

Ліхтар на батарейках

Якщо будуть тривалі відключення електроенергії, то будь-який ліхтар, навіть невеличкий, покращить ситуацію. Також обов’язково купіть свічки або гасові лампи.

Генератор

Якщо ви проживаєте у приватному будинку, то це ідеальний варіант для вас. Існує чотири типи генераторів – це дизельні, бензинові, газові та комбіновані. Все залежить від вашого бюджету.

Газовий обігрівач

Це опалювальний прилад, який працює на газу. Однак його також можна використовувати лише в приватному домі, тому що газові балони у будинках вище двох поверхів заборонені державою.

Зарядний пристрій на сонячній батареї

Це спеціальні технічні прилади, які призначаються для підзаряджання різної техніки за допомогою сонячної енергії. Так, ви зможете зарядити мобільний телефон та інші гаджети, щоб залишатись на зв’язку.

Джерело: OBOZREVATEL 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Теги: блекаут
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень