Була сумною, наче хвора: який вигляд мала Камілла на весіллі коханого Чарльза та принцеси Діани (ФОТО)

Її запросили у гості

Королівська родина має безліч таємниць. Втім, про деякі з них громадськість таки дізналася. Наприклад, про роман принца Уельського Чарльза з Каміллою Розмарі Шанд.

Шлюб не схвалила королева Єлизавета ІІ і знайшла сину «чисту» партію.

 

Гідною особою королева вважала юну Діану Спенсер.

Весілля Чарльза і Діани відбулося 29 липня 1981 року. Це була розкішна та грандіозна подія, на якій було багато знаменитих і почесних гостей, фотографів, преси. Образ нареченої та прикраси обговорювалися у всьому світі і протягом багатьох років сукня Діани залишається взірцем весільної моди 80-х років.

Однак, як ми вже знаємо сьогодні, серце принца ніколи насправді молодій нареченій не належало, адже він багато років кохав іншу жінку — Каміллу Розмарі Шанд, яка після заміжжя змінила прізвище на Паркер-Боулз.

 

Коли Чарльз був у стосунках з Діаною, він продовжував спілкування з Каміллою, хоча й казав, що це просто дружба.

У день весілля пари Камілла також була серед запрошених гостей — їй дісталося не найкраще місце і, з огляду на фото, вигляд у неї був дуже сумним, коли щаслива та розкішна Діана йшла проходом у розкішному та пишному вбранні.

На весілля Камілла одягла світлу сукню з довгими рукавами, капелюшок-таблетку з вуаллю і зробила свою фірмову зачіску, яку носить і сьогодні.

За багато років після того дня Діана згадувала той випадок у своїй скандальній книжці так:

- Отже, йдучи проходом, я помітила Каміллу у блідо-сірому невеличкому капелюшку з вуаллю та її сина Тома, який стояв на стільчику.

 

І до цього дня я пам’ятаю яскравий спогад. Тоді я подумала — ось і все, сподіватимемось, на цьому усе й скінчилося.

Втім, як ми можемо спостерігати, нічого не скінчилося. Чарльз та Діана після зрад і скандалів таки розлучилася. Потім принцеса Діана загинула. І тільки після того Чарльз зійшовся і навіть одружився з Камілою.

Два роки тому, у 2022-му,Чарльз став королем Великої Британії, а його обраниця і перше кохання отримала титул королеви. Чого так не хотіла свого часу Єлизавета ІІ.

Джерело: tsn

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень