Букмекери вірять в перемогу збірної України над Уельсом

28 березня в Києві відбудеться зустріч збірних України та Уельсу, які є учасниками Євро-2016 і готуються до старту в турнірі: українська команда є фаворитом протистояння. Про це говорять котирування букмекерів, повідомляє "Телеграф".

На перемогу збірної України можна поставити з показником 1,57, тоді як протилежний результат котирується з "відповіддю" 7,0. Нічийний результат - 3,60.

Нагадаємо, що це вже другі поєдинки команд в 2016 році: 24 марта Україна обіграла Кіпр 1: 0, а Уельс розписав мирову з Північною Ірландією 1: 1.

Раніше у відбірковому турнірі ЧС-2002 Україна і Уельс провели дві зустрічі і двічі зіграли з одним і тим же рахунком 1: 1.

Михайло Фоменко пояснив невдалу гру своєї команди в другому таймі матчу з Кіпром: на його погляд, шість замін, які зробив тренерський штаб, внесли певні корективи в дії збірної, що в підсумку ледь не вилилося в пропущений м'яч в кінці поєдинку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень