«Бухають, курять і лапають дівчат з 12 років»: Скрипка поділився спогадами про російське село (ВІДЕО)

Він пояснив, що таке село, а що «дєрєвня»

Відомий український музикант Олег Скрипка народився та ріс не в Україні, оскільки його мама – росіянка. У дитинстві майбутній артист їздив як до українського, так і до російського села до бабусь та дідусів. Колосальна різниця між ними сильно вразила тоді ще маленького Скрипку. Він досі чітко пам'ятає, яким мерзенним було село в росії, куди він відмовлявся приїжджати.

Водночас лідер гурту «Воплі Відоплясова» (ВВ) чітко пам'ятає, яким гарним, чистим, облагородженим було українське село. Найбільше його вразили люди, які мали, як висловився сам Скрипка, притаманну українцям шляхетність. Своїми спогадами зірка поділився у подкасті на YouTubе-каналі STAND UP BATTLE.

Я приїжджаю в українське село.

 

Там діти називають своїх батьків на «Ви», «садок вишневий коло хати», чистенько, асфальтована дорога, газ, все гарно-багато, у кожного є город.

 

У мене у баби з дідом стільки гектарів було!

 

Вдома постійно борщі, вареники, – згадав Скрипка.

А от «дєрєвня» в росії назавжди асоціюватиметься в артиста з алкоголем, невихованістю та бідністю. Порівнявши приїзд до родичів у рфіз поїздкою до України, Скрипка більше не захотів повертатися до російського села.

Я приїжджаю до росії до свого діда. Там немає саду, немає городу, земляна підлога.

 

Люди люблять побухати, але до самогону не доходило, бо все випивалося на рівні браги. І мама каже: «Йди погуляй зі своїми однолітками». Я виходжу – хлопцям та дівчатам по 12 років, вони сидять бухають портвейн, хлопці лапають дівчат, курять, матюкаються…

 

А це було вже після українського села, де такі анекдоти, лагідний гумор, ось ця м'якість, яка мене вразила…

 

І я пішов, попросив маму більше туди не приїжджати, – розповів музикант.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень