Будівлі, землі і кредит: що мають погодити депутати Рівненської облради

У п'ятницю заплановане сесійне засідання

У п'ятницю у Рівному працюватимуть депутати обласної ради. У порядку денному - понад пів сотні питань. Так депутати мають припинити право «Рівнекниги» на користування землею, де раніше були складські приміщення підприємства. Нагадаємо йдеться про 22 сотки землі на Грабнику у Рівному, які перейдуть управлінню майновим комплексом області. 

Іншим рішення обласна рада має віддати будівлю прокуратури, що на 16 Липня у державну власність. Натомість на баланс області мають прийняти Клеванську лікарню та проголосувати за зміну назви закладу, це має стати обласна лікарня. 

Також депутати мають надати згоду перинатальному центру на придбання УЗД апарату у кредит. Які рішення ухвалять обласні обранці - дізнавайтеся згодом у нашому ефірі та на сайті Радіо Трек.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень