«Буде як нова копійка»: у Рівному розпочали реконструкцію третьої черги окружного адміністративного суду (ФОТО)

Будівельники вже працюють

Третій рік триває реконструкція будівлі Рівненського окружного адміністративного суду, що на вулиці 16 липня.

Нещодавно там розпочали виконувати роботи третьої черги. І попри те, що на сьогодні з державного бюджету кошти не виділили, будівельники вже працюють. Про це Радіо ТРЕК розповіла прессекретарка суду Аліна Хіночик.

Над реконструкцією будівлі працює будівельна фірма «Опорядрембуд», яка ще у 2019 році виграла тендер на право проведення робіт. Саме вони й виконували роботи першої та другої черги. Раніше вже замінили частину даху, укріпили стіни, замінили вікна та зробили ремонту всередині.

Зараз будівельники планують завершити укріплення стін, замінити іншу частину даху, решту вікон і доробити ремонт всередині.

Аліна Хіночик зауважила, що реконструкція будівлі зайняла більше часу, ніж планували. У минулі роки були проблеми з коштами та був період, коли роботи не проводили. Скільки ще часу триватиме реконструкція – невідомо.

До слова, на час ремонту інше приміщення для суду не виділяли, тож вони продовжують працювати на вулиці 16 липня. Нагадаємо, у це приміщення суд переїхав ще у 2008 році. А до того там був військкомат.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень