Буданова знайшли у переліку вступників до «Острозької академії». Яку спеціальність обрав ?

Пішов слідом за генералом Залужним

Керівник Головного управління розвідки України Кирило Буданов — у переліку вступників до аспірантури університету «Острозька академія» на Рівненщині.

Про це Суспільне дізналося з рейтингових списків вступників в аспірантуру НаУОА 2023-2024, в університеті цю інформацію підтвердили.

За даними рейтингової таблиці, Кирило Буданов перший у списку на спеціальність «Політологія». Формою навчання вказана вечірня.

— У зв'язку з тим, що академію закінчив Головнокомандувач (Валерій Залужний — ред.), дев'ять бойових генералів і командувач 30-ї армії, академія стала популярною.

 

Тут є досить потужний молодий викладацький науковий склад і абсолютно нічого дивного, що до академії вступають в магістратуру чи аспірантуру найвідоміші особистості в Україні, — розповів Суспільному ректор Острозької академії, Герой України Ігор Пасічник.

Він зауважив, що це ще не зарахування в аспірантуру, а поки рейтинг тих, хто допущений до аспірантури. Наказу про зарахування ще немає.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень