«Божа кара за Умань»: У ГУР розповіли деталі вибухів у Севастополі і дали пораду кримчанам

Мешканцям тимчасово окупованого півострова порадили триматися подалі від військових об’єктів

Внаслідок вибуху у Севастополі сьогодні, 29 квітня, було знищено близько 10 резервуарів із нафтопродуктами. Їхня загальна ємність – орієнтовно 40 тисяч тонн.

Про це в коментарі РБК-Україна повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов. Він уточнив, що ці нафтопродукти призначалися для потреб Чорноморського флоту рф.

«Бавовна» на нафтобазі – це «божа кара за вбивство цивільних українців», каже Юсов:

— У місті Севастополь 29 квітня відбулася «бавовна», яка є божою карою, зокрема за вбитих цивільних громадян в Умані, серед яких є п'ятеро дітей.

 

Ця кара буде довготривалою.

 

Усім мешканцям тимчасово окупованого Криму бажано найближчим часом не знаходитися поряд із військовими об'єктами та об'єктами, що забезпечують армію агресора.

Він також додав, що Головному управлінню розвідки відомо про розкрадання, яке здійснювали місцеві окупанти на цьому та інших об'єктах.

— Варто зазначити, що нам відомо про розкрадання посадовими особами окупаційної влади нафтопродуктів та про інші корупційні дії на цій нафтобазі та інших об'єктах окупантів. Це, безумовно, розширює можливості українських Сил безпеки та оборони.

Нагадаємо, вночі 28 квітня російська ракета влучила у житлову багатоповерхівку в Умані.

Після атаки міноборони рф відзвітувалося, що всі ракети потрапили «точно в ціль».

Розбір завалів в Умані триває другу добу: Що відомо

Завали будинку в Умані тривають вже більше доби. За останніми даними, підтверджена загибель 23 осіб, серед них – п’ятеро дітей, повідомив міністр МВС Ігор Клименко:

— Розбір завалів триває. Підтверджена загибель внаслідок ракетної атаки росії 23 осіб, з яких слідчі та криміналісти поліції ідентифікували 22 тіла.

 

В процесі ідентифікації з’ясувалося, що загинуло 5 дітей: двоє хлопчиків (півтора та 16 років) та троє дівчаток (8, 11 та 14 років).

Міністр додав, що безвісти зниклою вважається одна жінка. Пошуки продовжуються...

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень