Бойовики "ДНР" патрулюватимуть Широкине разом з українською міліцією - Генштаб

Широкине контролюватиме міліція України спільно з терористами "ДНР".

Про це заявив заступник начальника головного командного центру Генштабу генерал-майор ЗСУ Олександр Розмазнін в ефірі програми "Свобода слова", повідомляє 24 канал.

"Згідно з домовленостями там будуть сумісно працювати міліцейські підрозділи - українські і ОРДО (окремі райони Донецької області, які підконтрольні бойовикам). Ми наполягаємо на тому, щоб цю територію контролювали підрозділи міліції України. Вони будуть озброєні пістолетами. Навіть автомати не будуть мати. Вони будуть забезпечувати там порядок, охороняти місію ОБСЄ",- сказав генерал-майор.

За його словами, наразі у селі під Маріуполем не буде ніякої влади, і поки військові не розмінують територію, мешканці не зможуть повернутись в свої домівки.

Також він додав, що представники ОБСЄ беззбройні, тому всі заходи по забезпеченню їх безпеки покладені на українську сторону.

Бійці батальйону Національної гвардії "Донбас" залишили свої позиції в Широкиному, їм на заміну прибули морські піхотинці.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень