Борця, який викликав на бій Усика, звільнили з роботи (ФОТО/ВІДЕО)

Під звільнення потрапив і колега Богдана Грицая, Дмитро Несвятипаска

Українських борців вільного стилю Богдана Грицая та Дмитра Несвятипаску звільнили з олімпійського коледжу імені Івана Піддубного в Києві.

Несвятипаска повідомив про це у мережі Facebook, назвавши своє звільнення та звільнення Богдана Грицая незаконним:

Звільнили по сфабрикованих актах. Ось до чого призводить, коли до влади приходять шахраї, плагіатори та відверті українофоби на кшталт Сергія Шкарлета. Московські агенти завжди намагалися впливати на світогляд молодого покоління через спорт та освіту. На жаль, реванш таки відбувся.

Богдан Грицай (фото: segodnya.ua)

Своєю чергою, Богдан Грицай, який у травні 2020 року викликав на бій Олександра Усика через його участь у російському пропагандистському відео, зазначив:

Ми завжди робили свою роботу якісно і з повною віддачею.Тільки за 2019 рік до початку пандемії вихованці нашого відділення здобули такі досягнення в різних вікових групах:

 

1 – Чемпіон Європи;

 

1 – бронзовий призер чемпіонату світу;

 

9 – чемпіонів України;

 

4 –срібних призерів чемпіонату України;

 

5 – бронзових призерів чемпіонату України.

 

Дякую всім причетним та тренерському штабу за гарну роботу!

Зауважимо, що 25-річний Богдан Грицай родом із Шепетівки, Чемпіон України серед кадетів, бронзовий призер Чемпіонату світу зі спортивної боротьби серед молоді в ваговій категорії до 92 кг в Бухаресті.

Тоді він заявив Усику:

Я і є той диванний експерт, який стібеться з твоїх «ватних» відео, твоїх малограмотних коментарів, з твоїх дитячих віршиків і російського сценарію, котрий ти хочеш просунути… не тобі вирішувати, чий Крим, і не тобі вирішувати, що писати і говорити українцям.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень