Борщ за 30 хвилин, і він зовсім не водянистий: бабця Ліда навчила хитрому рецепту
Швидкий рецепт наваристого борщу

Борщ - страва, яка асоціюється з домашнім затишком, ароматами дитинства та багатогодинним варінням, але сучасні господині хочуть смачно і швидко. Щоб борщ не був водянистим, а на смак, як після тривалого томління, потрібно спочатку протушкувати окремо овочі на сковороді.
Саме цей прийом дозволяє «розкрити» смак кожного інгредієнта, зберегти яскравий колір буряка і отримати густий, ароматний борщ навіть без бульйону.
Інгредієнти:
- 1 – буряк
- 1 – морква
- 1 – цибулина
- 2 – картоплини
- 150 г – капусти
- 2 ст. л. – томатної пасти або 2 помідори
- 2 ст. л. – олії
- сіль, перець, лавровий лист
Буряк, моркву й цибулю натерти або нарізати дрібно, обсмажити на сковороді в олії 10 хвилин, додати томатну пасту і ще тушкувати 5 хвилин, буряк залишиться яскравим і не втратить колір.
У цей час треба закип’ятити воду в каструлі, додати нарізану картоплю й капусту, варити 10 хвилин, додати підсмажені овочі в каструлю, посолити, поперчити на смак, кинути лавровий лист, варити ще 5 хвилин і все готово! Настояти під кришкою 10 хвилин перед подачею.
Смачного!
Радіо Трек: НОВИНИ