Борис Джонсон ще здивує світ. Новою посадою

Він може стати Генсекретарем НАТО

Уже екс-прем'єр Великої Британії та великий друг України Борис Джонсон може стати новим генсекретарем НАТО. Нинішній очільник йде у відставку наступного року. 

Британський кандидат уже давно розглядався на посаду генсека НАТО через недовіру США до діячів Євросоюзу, які очолюють Альянс, пише The Telegraph.

Будь-який видатний британець був би чудовим вибором. Якщо це дійсно те, що Борис Джонсон хоче зробити, я, звичайно, підтримаю це, – сказав Британський парламентар Річард Дракс.

Депутат Марк Франсуа заявив, що люди, ймовірно, будуть сперечатися про спадщину Джонсона протягом багатьох років, але одна річ, яка безперечно, – це його абсолютна непохитна підтримка України.

Якби він подав заявку на посаду генерального секретаря НАТО, я підозрюю, що він міг би покластися на президента Зеленського щодо рекомендації», – зазначив Франсуа.

Нагадаємо, 7 липня Борис Джонсон оголосив про свою відставку. Консервативна партія Британії має намір обрати нового прем'єр-міністра до початку осені. 

Джерело: Главком

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень