«Боїнги» в аеропорт Рівного заведе Коваль? (ФОТО)

Новий голова Рівненської ОДА

Задля збільшення притоку літаків аеропорт «Рівне» необхідно доукомплектувати обладнанням. Про це сказав керівник Міжнародного аеропорту «Рівне» Ігор Насинюк голові Рівненської ОДА Віталію Ковалю та його заступнику Ігорю Тимошенко під робочої зустрічі на території летовища.



Попри те, що злітні смуги рівненського аеропорту вважаються одними з кращих в Західній Україні, він не може приймати великогабаритні літаки «Боїнг».

Адже руліжку досі не здали в експлуатацію. Крім того, на летовищі відсутня необхідна техніка для обслуговування «Боїнгів».

- Сьогодні з нашого аеропорту літаки MD чотири рази на місяць перевозять туристів до Шарм-ель-Шейху. Ще біля десяти вильотів на місяць здійснює мала авіація. За радянських часів з міжнародного аеропорту «Рівне» здійснювалося біля 900 вильотів на місяць. Тому моя позиція однозначна: нам потрібно думати не як зекономити, а як допомогти заробляти рівненському аеропорту, адже в нього є потенціал, - наголосив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Нині в ОДА працюють над тим, аби отримати гарантії від провідних авіакомпаній, таких як «МАУ», що за умови необхідної укомплектації аеропорту вони почнуть користуватися нашим летовищем.



Віталій Коваль наголосив, що подібні робочі зустрічі будуть регулярними, доки не буде напрацьовано ефективну дорожню карту для виведення аеропорту із фінансової кризи.

До слова,

з початку 2019 року рівненський аеропорт вже прийняв понад 8500 пасажирів, з яких 2800 - громадяни Республіки Білорусь.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень