«Boeing» купуватиме двигуни та ракетоносії в Україні

Йдеться про двигуни та ракетоносії від КБ «Південне» та заводу «Південмаш»

Компанію цікавить продовження співпраці з Україною, повідомляє ТСН.ua.

Такої угоди сторони досягли в Вашингтоні. За словами керівника національної космічної агенції Любомира Сабодаша, однією з умов американської сторони є відсутність співпраці України з країнами, що перебувають під американськими санкціями.

США наразі купують російські двигуни. «Південне» постачатиме ракетоносії для запуску ракет «Зеніт» і «Антарес». Меморандум співпраці між «Boeing» і національною космічною агенцією має бути підписаний до кінця жовтня-початку листопада цього року, до візиту делегації НАСА в Україну.

«Boeing» бачить нас своїм партнером. Компанію цікавить продовження співпраці з Україною в напрямку «морського старту», також цікавить проект, який ми запропонували щодо створення нового сателіту, який би допоміг Україні реалізувати телекомунікаційні завдання», – каже голова національної космічної агенції Любомир Сабодаш.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень