BMW по Львову буксирував «бабусю» на лижах: з’ясувалося, що її розшукує військкомат (ВІДЕО)

Вона була обмотана гірляндою та тримала в руках велику сумку

Вулицями проїхалась машина BMW, яка тягла за собою «бабусю». Вона була обмотана гірляндою, тримала в руках велику сумку та ковзала по асфальту на лижах.

Правоохоронці з’ясували, хто приміряв на себе цей неординарний образ. Деталями справи 7 грудня поділилась пресслужба Патрульної поліції Львівської області.

7 грудня в соцмережах поширилось відео, на якому автівка BMW тягне за собою «бабусю». На кадрах видно, що вона вдягнена у жіночий одяг та гірлянду, в руках тримає картату сумку, а на ногах у неї — лижі.

Щоправда, з’ясувалося, що «бабуся» — це 30-річний чоловік.

На нього склали протокол за порушення ПДР пішоходом. Проте на цьому історія не завершилась. Поліціянти встановили, що чоловік перебуває у розшуку. Він порушив правила військового обліку та закон про мобілізацію. Тобто, ймовірно, порушник переховувався від ТЦК.

— Інформацію передали у військкомат, — зазначили в поліції.

Додамо, що йдеться про відомого блогера зі Львова на псевдо «Лисий». Його сторінка в Інстаграмі налічує понад 200 тисяч підписників. Щоправда, через гучний скандал свою сторінку він тепер закрив.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень