Близнюкам – фінансові проблеми, Рибам – час на роздуми: гороскоп на 4 листопада

А Водолії можуть зіпсувати усім настрій

ОВНИ

Намагайтеся дотримуватися того ритму, який самі собі обрали. Такий режим допоможе вам правильно розрахувати свої сили, при цьому залишивши час і для їхнього поповнення.

ТЕЛЬЦІ

Ви відчуєте натхнення. У вас з’явиться велике бажання розібратися з усіма справами. І вам вдасться це зробити.

БЛИЗНЮКИ

Цього дня гостро постане фінансове питання і вам доведеться витратити багато часу, аби придумати, як виправити становище. Зорі впевнені, що вам вдасться знайти правильне рішення. 

РАКИ

Вас можуть підвести емоції. Доведеться віддати чимало сил і часу на те, щоб їх вгамувати. Але краще попрацювати над собою, ніж потім вибачатися.

ЛЕВИ

Ви багато працюєте й ваша втома може проявитися у вигляді неуважності. Знайдіть час для відпочинку.

ДІВИ

Це вдалий день, щоб захистити свої права, тому не мовчіть, якщо вас щось не влаштовує. Але будьте при цьому чемними.

ТЕРЕЗИ

Вам буде дуже важко зрозуміти дії оточуючих. У такій ситуації краще постаратися відсторонитися від того, що відбувається.

СКОРПІОНИ

У дуже цікавій та перспективній діловій пропозиції можуть бути підводні камені, яких ви з тієї чи іншої причини не помічаєте. Пильнуйте!

СТРІЛЬЦІ

Хороший день, щоб внести корективи у ваше особисте життя. Добре було б відволіктися від усього, що відбувається, і хоч трохи розвіятися.

КОЗЕРОГИ

Ваше становище покращиться - сил додасться, а кілька питань відпадуть самі собою. Саме час розпочати справу, в успіх якої ви вірите.

ВОДОЛІЇ

Ви будете дуже прискіпливими. Намагайтеся не робити зауважень і не критикувати оточуючих. Інакше зіпсуєте усім настрій. І собі теж.

РИБИ

Зорі рекомендують вам провести якомога більше часу наодинці з собою. Подумайте про приємні моменти минулого та помрійте про успіхи в майбутньому.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень