Близько мільйона гривень Рівне зекономило на новому сайті міськради

Залучивши власних спеціалістів

Вже незабаром у Рівнеради з’явиться новий сайт. Розробкою веб-ресурсу понад півроку займаються ІТ-спеціалісти міськради. Процес довготривалий, однак суттєво економить бюджетні кошти, запевнив ініціатор оновлення сайту Сергій Паладійчук.

На створення порталу поки що витратили трохи більше 30 тисяч гривень, у той час як сторонні ІТ-спеціалісти просили за таку ж роботу близько мільйона. Ці кошти пішли на розробку дизайну веб-ресурсу. 

 

Ще близько 15-20 тисяч у міській раді передбачили на преміювання власних фахівців, які нині займаються розробкою нового порталу.

Вже до початку літа його повинні запустити у тестовому режимі. Це буде портал, яким рівнянам буде зручно користуватись, запевнив секретар Рівнеради Сергій Паладійчук:

Це новий сайт написаний «з нуля». Навіть не сайт, а більше портал – площадка для громадян. Ми дали доручення нашим спеціалістам з ІТ-відділу. Вони займаються цим у додаток до щоденної роботи, тому це довго - десь 7 чи 8 місяців уже триває процес. 

 

Зараз роботи на фініші. Сподіваюся, що до середини травня – початку червня ми викладемо його в Інтернет у тестовому режимі. Можливо, ще буде якийсь процес адаптації і його вдосконалення і десь ближче до кінця літа сайт уже буде повністю у робочому стані.

При цьому, теперішній сайт міської ради функціонуватиме, доки спеціалісти не переконаються у стабільній роботі нового.

Між тим, у перспективі на оновленому порталі міської ради з’являться «Кабінети рівнян» - для ефективнішого використання сайту мешканцями Рівного. Проте поки що – це тільки плани.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень