Новий сайт Рівнеради коштуватиме вдвічі дешевше, ніж в інших містах?

Інші міста витрачають по півмільйона і більше

У Рівненської міськради буде новий сайт. Нинішня сторінка, попри наповнення, не може виконати усіх сучасних вимог. Це, зокрема, інтерактивні карти, спрощена система доступу до документів, оперативність тощо.  

Тому в новому проекті розвитку інформаційного простору на наступний рік є окремий пункт про виділення коштів на розробку нового сайту. Щоправда, просять 190 тисяч гривень, у той час як в інших обласних центрах сайти розробляли за близько півмільйона. Секретар Рівнеради Сергій Паладійчук каже, що такі кошти для бюджету Рівного завеликі:

Почали нам минулого року давати пропозиції, які мене, чесно кажучи, шокували. Пропозиції були 500-600 тисяч (гривень).

Я почав розбиратися і за чотири місяці я з’ясував, що більшість міських рад на нові портали витрачали і витрачають на розробку від 500 до півтора мільйона гривень.

Просто мені зараз рука не піднімається півмільйона гривень віддати на сайт, який для багатьох рівнях проста річ.

Ще торік місто шукало виконавця роботи, каже Сергій Паладійчук. Тоді вдалося знайти кілька розробників у Києві, які погодилися розробити сайт за вдвічі меншу ціну. Втім, це було наприкінці року, тож процес затягнувся. Нині ж, якщо депутати на сесії ухвалять пункт про виділення коштів на розробку сайту, серед цих фірм оголосять тендер. Також розглядається питання про дофінансування розробки, якщо на неї не вистачить виділених коштів.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень