Блондинку на лабутенах з Івано-Франківська – опізнали (Відео+Фото)

«Народний трибунал Майдану» розширив свої «чорні списки»

Тут і далі -- фото "Народного трибуналу"

У скандальній івано-франківській блондинці «Свєті» інтернет-користувачі впізнали будівельну аферистку. Про це повідомили у спільноті Народний трибунал Майдану - "чорні списки".

Повну версію відео протистояння між білявкою на лабутенах та нової поліції Івано-Франківська ми подаємо нижче. Далі цитуємо  івано-франківське видання "Правда" та "Галицький кореспондент" (ГК).

Афера, у причетності до якої звинувачують Діану Орленко та її чоловіка, датована ще 2013 роком і про неї писала івано-франківська преса:

"Мешканка Івано-Франківська Галина Паньків стала жертвою будівельної афери. Жінка купила дві квартири, за адресою Гаркуші, 23 у ТзОВ «Транскомсервіс плюс».

«Будинок мав бути зданий в експлуатацію у 2010 році і не зданий дотепер, – розповідає пані Галина. – Сьогодні я зайшла продивитися на свої квартири, до одної з них взагалі доступу нема, а в іншій – роблять ремонт». З’ясувалося, що квартиру продали ще раз – іншим людям. Другий власник не підозрював, що квартира продана. Галина Паньків звернулася з заявами до правоохоронних органів.

 

Крім того, за інформацією «ГК», об`єднання співвласників багатоквартирного будинку «Гражда», що по вул. Гаркуші, 19 позивалося до фірми «Транскомсервіс плюс» про визнання недійсним договору оренди земельної ділянки, де будувався будинок №23. Вищий господарський суд України підтвердив постанову Львівського апеляційного суду, який скасував право на будівництво багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Гаркуші, 23. Тож  будинок, в якому фірма  двічі продала одні і ті ж квартири одночасно різним покупцям, споруджений незаконно.

Нагадаємо, що декілька тижнів триває конфлікт між керівництвом «Трансокомсервіс плюс» та мешканцями будинків по вул. Гаркуші №27А і №29, до яких фірма має намір приєднати новобудову по вул. Гаркуші №27 та заблокувати в’їзд до цих будинків.

 

За даними ДП «Інформаційно-ресурсний центр» засновниками підприємства «Тоанскомсервіс плюс» є Орленко Володимир Анатолійович та Орленко Діна Марківна. Статутний фонд фірми становить всього 37,5 тис. гривень.", пише ГК

Ви можете тепер самі пересвідчитися, чи дійфсно на скандальному відео та сама білявка, фото якої подає "Народний трибунал Майдану", називаючи її аферисткою

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень