Блогерка влаштувала своє викрадення за біткоїни. Тепер сидить у СІЗО

Разом з коханцем

Фото з УНІАН

Блогерка Катерина Якименко з Харкова інсценувала власне викрадення заради біткоінів.

Про викрадення дівчини в поліцію повідомила її подруга. На підставі цієї заяви відкрили кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство з позначкою «пропав безвісти».

Правоохоронці встановили, що під час «викрадення» 22-річної дівчини її автомобіль знаходився в Києві, вона ж відвідувала столичні ресторани та розплачувалася своєю банківською карткою. Також вона намагалася взяти в оренду елітне авто.

2 липня Якименко та її 29-річного друга затримали у Львівській області й доставили в один зі слідчих ізоляторів Харкова. Поліція відкрила кримінальне провадження за свідомо неправдиве повідомлення про вчинення кримінального правопорушення. Суд обрав для пари запобіжний захід у вигляді утримання під вартою із заставою в розмірі 3 мільйонів гривень.

Катерина Якименко нібито інсценувала своє викрадення у змові c коханцем з Києва. Дівчина придумала своє викрадення заради того, щоб її спонсор з Росії заплатив викуп в 5 біткоїнів, що становить майже 5 мільйонів гривень. Бізнесмен раніше подарував їй елітний автомобіль Bentley Bentayga, - повідомляє УНІАН.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень