Блогерці, яка показала ворогу роботу ППО, забезпечили монітори, як у Президента (ВІДЕО)

СБУ швидко знайшла крайніх?

Чого не вистачає Україні, так це реального – військового стану. Чи воєнного?

З цими нововведення в прекрасній українській мові з боку повернутих на фемінітивах, ґендерах і реформах прихильників усього прекрасного та ворогів усього поганого – в їхньому розумінні – вже скоро не розбереш: які слова вживати і які наголоси де ставити.

Але менше з тим.

Ми так дивно воюємо цю війну, ніби Бог, дійсно, з нами і дозволить нам робити будь-яку фігню, і вибачить всі найтупіші «прой*би» та дарує нам зрештою Перемогу. Бо ми – ось такі – славні українці.

Якою має бути Перемога, не всі при цьому розуміють, але п’ють за неї «громогласно і стоя», як справжні «бєлиє охвіцери», практично всі, практично в усіх – вщерть переповнених ресторанах тилових міст України.

 

При тому, що тилом тепер є мало не все, окрім зони бойових дій, то п’ють за Перемогу у нас багато і щоденно.

Якби так само у нас молилися – ми всі з вами разом – за ту Перемогу, то, хто зна… Можливо, сьогодні ми вже були б і в Москві. І без бою.

Менше з тим.

Днями Росія ударила по нас «Кинджалами» та «Іскандерами», що змусило мешканців Києва згадати найстрашніші дні весни минулого року та ховатися від звуків якогось неймовірного виття та вибухів – під умивальниками, раковинами й унітазами.

Виявилося, що 90% того всього «страшного гудіння» робили наші ППО, озброєні не такими вже й сучасними американськими «Петріотами», які все ж спромоглися самі ворожі ракети збити.

Погано, що роботу цих ЗРК зафіксували різні камери, а різноманітні блогери виклали те все в інтернет, чим дали важливу інформацію ворогу.

Інформацію, яку наш ворог зможе тепер використати під час своїх наступних атак.

СБУ оперативно перехапало блогерів. Але…

Чому всю війну в нас працюють відеокамери по всіх містах України і транслюють все, що відбувається в інтернет?

 

Це у нас такий військовий стан? Чи воєнний?

До речі, зверніть увагу як просить вибачення ключова блогерка. Явно читає написаний текст, який їй показують одразу на двох моніторах. Вочевидь, прозорих.

Як у президентів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень