Благодійна ініціатива КТС на підтримку ЗСУ і всіх українців

Долучитися може кожен, буквально своєю гривнею 

Попри те, що війна на нашій землі триває з 2014 року, до 24 лютого ми навіть не могли уявити, що наш «сусід» здатен на ще більше віроломство: повномасштабний наступ, ракетні обстріли цивільних об’єктів та мирного населення по всій території України, звірства в окупованих населених пунктах.  

Це зараз, через 3 місяці від початку повномасштабного вторгнення, ми вже якось уклали у свою свідомість цю страшну реальність.

 

А 24 лютого більшість із нас пережили величезний шок, коли ракети полетіли по всіх містах та селах у нашій незалежній і мирній країні, яка нікому нічим не загрожувала…

Команда КТС, як і всі українці, була шокована такою страшною звісткою, але ми знайшли у собі сили не піддатися паніці. Хоча наші серця, наша свідомість розлетілися на друзки, як кришталева ваза об бетонну підлогу, ми зібралися і твердо вирішили продовжувати роботу. Продовжувати її з новою силою, адже зараз ми були потрібні, як ніколи:

  • Потрібні сотням людей, які вимушені були тікати з осель, зібравшись за 10-15 хв;
  • Потрібні військовим, які стали на захист Батьківщини й потребували технічного забезпечення;
  • Потрібні волонтерам, які блискавично включилися в роботу;
  • Потрібні нашим рідним, друзям, знайомим.

Підтримка ЗСУ від компанії КТС

24 лютого ми по новому оцінили можливості XXI століття, а саме можливість бути на зв’язку. Ці короткі повідомлення «Як ти?» і «Все добре» стали ціннішими за сотні слів. Особливо від тих, хто перебував на передовій і в містах, на які напали. Тому компанія КТС передала безплатно Збройним силам України усю необхідну техніку.

Серед товарів першої необхідності були зарядні пристрої та кабелі, павербанки та роутери, квадрокоптери й ноутбуки. Саме на їхньому постачанні ми зосередилися першочергово, хоча мали труднощі із логістикою, бо втратили доступ до складу в Києві.

Перші дні війни були дуже складними й морально, і фізично, адже треба було розв'язувати логістичні питання, забезпечити безпеку наших працівників. Але в цей час ми ухвалили важливе рішення – відмовилися від російськомовної версії нашого сайту.

При цьому, ми не відмовляємося від наших російськомовних клієнтів, ставимося до всіх з розумінням і намагаємося допомогти кожному.

 

Проте питання мови набуло ще більш сакрального значення для всіх нас і ми впевнені, що в Україні комунікація у сфері обслуговування повинна бути українською мовою.

Наша підтримка ЗСУ не обмежується передаванням потрібної техніки військовим – ми передаємо 1% від кожного чеку з усіх магазинів компанії КТС благодійному фонду Сергія Притули «Повернись живим». Перерахунок коштів здійснюється щотижнево. Ознайомитися із деталізацією та виписками можна тут.

Також компанія КТС долучилася до благодійного аукціону кондитерських виробів кав’ярні juicebar та продажу патріотичних стікерів, які створила наша дизайнерка. У juicebar ми безплатно пригощаємо запашною кавою та смаколиками ЗСУ та місцеву тероборону. 

Не менш важливою для нас є і допомога українцям, які постраждали від війни та були вимушені покинути рідні домівки й переїхати у більш безпечні місця. Ми допомагаємо місцевим волонтерським організаціям у пошуку житла, речей, закупівлі техніки для внутрішньо переміщених осіб, щоб зробити їх життя комфортнішим та подарувати їм підтримку і турботу.

Кожного дня КТС продовжує роботу, щоб підтримати економіку України та кожного українця. У нас ви можете придбати усе необхідне, щоб залишатися на зв’язку: павербанки, зарядки, кабелі. Також ми надаємо знижки для закупівлі техніки військовослужбовцям.

Попри складну ситуацію ми працюємо і хоча дехто із наших колег переїхав до інших країн, дехто пішов захищати Батьківщину в лавах ЗСУ та ТрО – жодного співробітника не було скорочено.

Наша сила у єдності, у тому, що кожен намагається зробити свій вклад у перемогу. Як світло перемагає темряву, так і українці переможуть ворогів. Переборемо, переможемо, відбудуємо і будемо жити щасливо на своїй Богом даній землі! 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень