З музикою та підсвіткою: годинник на фасаді органного залу знову запрацює у Рівному (ФОТО)

Віктор Шакирзян надав благодійну допомогу філармонії

Годинник на фасаді органного залу у Рівному відремонтують найближчим часом.

Кошти на це виділив  голова громадської організації «Рівне Разом» Віктор Шакирзян. Договір про надання благодійної допомоги вже підписали з Рівненською обласною філармонією.

Відремонтований годинник не лише показуватиме точний час, а й щопівгодини гратиме класичну музику. Крім того, щоп'ятнадцять хвилин куранти битимуть і таким чином нагадуватимуть рівнянам про час. Помилуватися годинником можна буде навіть у темну пору доби. Оскільки часомір буде оснащений спеціальною підсвіткою.

Будинок обласної філармонії – це перлина Рівного. Це одна з найгарніших будівель міста. Сьогодні ми робимо подарунок усім рівнянам– ми реставруємо баштовий годинник обласної філармонії.

 

Годинниковий майстер мене запевнив, що уже до дня міста цей годинник працюватиме. Крім того цей годинник буде музичним і стане справжньою окрасою Рівного, – розповів голова ГО «Рівне Разом» Віктор Шакирзян.

Ремонт годинника відбуватиметься у декілька етапів. Спочатку куранти почистять, відреставрують, а потім зберуть та запустять механізм. І вже у серпні часомір працюватиме.

До слова, з ладу годинник вийшов через погоду, яка завдала механізму шкоди. Тож під час реконструкції, майстри планують застосувати такі інженерні рішення, аби погода більше не впливала на технічний стан годинника.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень