Black Friday у Рівному: де шукати найвигідніші знижки

Поради про те, як вигідно купити товари у період знижок

У всьому світі «чорна п’ятниця» — найбільш очікувана шопінг-подія року. Ритейлери та покупці починають підготовку до неї заздалегідь, а сам розпродаж може тривати тижнями. У цій статті розповідаємо, де шукати знижки мешканцям Рівного та як купувати під час Black Friday з найбільшою вигодою для себе.

Найкращі способи знайти більше знижок до Чорної П’ятниці

Якщо ви плануєте шопінг в інтернеті, перше, що потрібно зробити — переглянути тематичні сторінки, присвячені Black Friday на сайтах магазинів. Наприклад, на EVA.UA можна знайти найвигідніші знижки на різні види товарів, від косметики та парфумерії до побутової хімії й іграшок.

Також там є додаткові знижки, корисна інформація та сюрпризи.

Хочете ще більше приголомшливих знижок?

Тож варто заздалегідь шукати купони та промокоди. Промокод — це комбінація букв та цифр або кодове слово, яке треба ввести у спеціальне поле під час покупки. Купон — документ зі штрихкодом чи номером, який потрібно показати продавцю.

Зазвичай купони поширюються на офлайн-покупки. Де ж шукати купони та промокоди з нагоди Чорної П’ятниці?

  • Сайти інтернет-магазинів. Зазвичай подібні пропозиції показують на банері чи вікні, що спливає.
  • Соціальні мережі. Чимало брендів веде власні сторінки та тішить підписниць промокодами й купонами. Також бренди співпрацюють з блогерками та надають промокоди їм, а ті, своєю чергою, діляться ними з лояльною аудиторією.
  • Пошукові системи. Введіть у рядку пошуковика назву потрібного магазину та слово «промокод» чи «купон».
  • На сайтах-агрегаторах промокодів. Там зібрані пропозиції великої кількості брендів та інтернет-магазинів, які можна сортувати за категорією чи розміром знижки.

Перед застосуванням промокоду або купона зверніть увагу на термін дії, можливу кількість використання (одноразове та багаторазове) та умови. Наприклад іноді, щоб отримати знижку, необхідно витратити певну суму.

Але умови бувають й приємнішими: промокод може підсумовуватися з акціями, що вже діють. 

Додамо ще одну пораду. Щоб ще більше заощадити, обов’язково підпишіться на розсилку улюблених інтернет-магазинів, якщо не зробили цього раніше. Ритейлери цінують лояльних покупців і повідомляють їм про найбільш вигідні знижки першим.

Як зекономити на Чорній П’ятниці ще більше?

Великі знижки та атмосфера ажіотажу підвищують ризик здійснити спонтанну покупку. Чимало покупців через страх втратити вигоду витрачають гроші на речі, які їм непотрібні або не підходять, бо на них є велика знижка. Але уникнути спонтанності та придбати дійсно вартісні товари можливо.

Керуйтеся інструкцією нижче — і все вийде!

  • Складіть список необхідних покупок. На перший погляд, банальна порада, але вона працює. Маючи чітке уявлення, що саме потрібно, покупець шукає цілеспрямовано, і ризик придбати непотрібні речі знижується до мінімуму.
  • Вивчайте ціни. Маркетологи довели, що люди, які купують онлайн, більш економлять. Чому? Не тому, що в інтернеті дешевше, а тому, що вони здійснюють масштабніший моніторинг цін і можуть обрати вигіднішу пропозицію. До речі, цікавий лайфхак: знижки у мультибрендових магазинах часто вищі, ніж  на флагманських сайтах.
  • Купуйте подарунки. До Нового року, Різдва та інших зимових свят ще цілий місяць, проте подумати про подарунки вже зараз — дуже вигідний та раціональний підхід. По-перше, знижки на Чорну П’ятницю зазвичай вищі, ніж на Новий рік; по-друге, вам не доведеться проводити останні дні грудня у нескінченній товкотнечі та чергах.
  • Купуйте базові речі. Чимало людей під час знижок Black Friday купують речі, які б навряд чи придбали на холодну голову, бо ціна виглядала дуже вигідною. Тож якщо плануєте поповнювати гардероб, звертайте увагу на базові класичні речі, які довго не втрачатимуть актуальності та прослужать не один сезон. Ніяких футболок з пайєтками, дешевого трикотажу і одягу зі складним декором: ці речі у вашому гардеробі довго не проживуть.

Сподіваємося, поради були цікавими та корисними. Бажаємо провести Чорну Пятницю максимально продуктивно та здійснити найвигідніші покупки!

На правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень