Victory: БК «Рівне» завершили вікенд у повному складі

Наступні ігри – в Одесі

Фото з домашніх ігор БК "Рівне". Автор - Роман Цупрук.
Фото з домашніх ігор БК "Рівне". Автор - Роман Цупрук.

З упевнених і прогнозованих двох перемог розпочала календарний 2022 рік чоловіча команда Баскетбольного клубу “Рівне”. Одні з лідерів Вищої ліги Чемпіонату України обіграли аутсайдера турнірної таблиці БК “Львівська політехніка”.

Перша гра завершилась рахунком 88:55 на користь господарів.

 

У повторній грі рівняни внесли невелику інтригу на початку поєдинку, програвши першу чверть 22:25, але в підсумку здобули ще більш результативну перемогу 96:72.

Як і в першому протистоянні цих команд, тренерський склад рівнян залучив у грі усіх заявлених на матч баскетболістів.

 - Майже рівну частину ігрового часу отримали як лідери команди, так і молоді баскетболісти. На відміну від попереднього поєдинку, в цій грі “молодь” діяла набагато результативніше.

 

Так, Ілля Озімковський провів один з найрезультативніших поєдинків у своїй кар’єрі в складі БК “Рівне”, йому вперше підкорився дабл-дабл – 13 очок та 10 підборів.

 

Відразу три гравці набрали в матчі по 15 очок – це Олександр Шепелев, Ілля Жуковський та Олексій Адедиран. Тарас Шанюк, Дмитро Тимощук та Віктор Герасимчук додали до командного заліку по 6 очок.

 

По чотири пункти зібрали Валентин Шептицький та Олександр Поносов. Василь Чиж – 3 очки, Дмитро Столяр – 1, - повідомляють у рівненському клубі. 

Наступні ігри у Вищій лізі Чемпіонату України, чоловіча команда Баскетбольного клубу “Рівне” проведе найближчих вихідних 22 та 23 січня на виїзді в Одесі проти БК “БІПА”.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень