Двоє рівненських баскетболісток «накидали» фінкам у відборі на Євро-2023 (ВІДЕО)

В однієї з рівнянок - дебют у складі Національної збірної 

Дебют гравчині жіночої Баскетбольний клуб «Рівне» Тетяни Гаврильчик за Національну збірну України показали у соцмережах рівненського клубу.  

Тетяна Гаврильчик
Тетяна Гаврильчик

- У середині третьої чверті матчу кваліфікації до Чемпіонату Європи Фінляндія - Україна вперше на майданчик у формі головної команди країни вийшла наша Тетяна Гаврильчик! Вітаємо баскетболістку з дебютом та бажаємо тільки прогресу!  

 

До слова, в цій грі одночасно на майданчику у складі національної збірної України перебували відразу двоє гравчинь нашого клубу.

 

Вікторія Шматова, загалом провела в грі понад 17 хвилин і, судячи з усього, наразі «застовбила» собі місце в головній команді країни на позиції першого номера, - йдеться у повідомленні БК «Рівне».

Вікторія Шматова - посередині
Вікторія Шматова - посередині

Українки здобули перемогу над Збірною Фінляндії з рахунком 77:71 та зі стовідсотковим результатом після двох матчів очолюють свою відбіркову групу до Чемпіонату Європи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень