Бізнес, який чесно платить податки, зможе бронювати будь-яких працівників. Скільки треба заплатити?

У Верховній Раді обговорюють встановлення щомісячного фіксованого платежу, після сплати якого підприємство зможе забронювати працівника незалежно від посади

У новому законопроєкті про мобілізацію члени економічного комітету пропонують ввести новий платіж для можливості бронювання всіх працівників.

Серед варіантів, які обговорюють за даними Forbes до 1,5% військового збору додати фіксовану ставку у розмірі 20 000 гривень. Ці кошти йтимуть виключно на потреби війська.

Встановлення будь-яких критеріїв буде сприйматися суспільством, як поділ на класи. На підприємстві можуть самостійно обирати, кого зі співробітників хочуть забронювати, – пояснює голова економічного комітету та співавтор законопроєкту Дмитро Наталуха.

При цьому, аби мати можливість забронювати працівників, вони мають бути офіційно оформленими, а роботодавець не повинен мати заборгованості зі сплати податків. У проєкті йдеться, що компанія зможе забронювати половину військовозобов'язаних у своєму колективі.

Впровадження додаткової плати до військового збору може принести від 18 до 155 мільярдів гривень на рік у бюджет, а частина бізнесу у такий спосіб вийде з тіні. Втім, чи проголосують депутати ВР такі нововведення, поки невідомо.

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень