Бізнес по-сарненськи: судитимуть трьох молодиків, що мили бурштин у Клесівському лісництві

Їм - 20, 21 та 27 років і наступні кілька років вони можуть провести за ґратами

На Рівненщині судитимуть злочинне угруповання, що займалося незаконним видобутком бурштину. Правоохоронці викрили трьох зловмисників, які орудували на Сарненщині.

Ділкам - від 20 до 27 років. Реалізував схему незаконного промислу найстарший, повідомляє обласна прокуратура.

Саме він забезпечував організацію процесу: визначав час і місця видобутку, купував необхідні засоби, розподіляв заробіток, а ще – вживав заходів для укриття неправомірної діяльності групи.

 

Двоє інших учасників – 20 та 21 років, як  виконавці, відповідали за доставку обладнання та безпосередньо займались незаконним промислом.

Чоловіків викрили у серпні торік, коли вони здійснювали видобуток бурштину на ділянці Клесівського лісництва, поблизу сіл Крупове та Мочулище. Тоді у них вилучили намите сонячне каміння, мотопомпу та інше обладнання для здійснення незаконного промислу.

Усім трьом інкримінують незаконний видобуток бурштину організованою групою осіб (ч. 3 ст. 28 + ч. 1 ст. 240-1 КК України). Тепер їм загрожує до 170 тис. грн штрафу або до 3-х років обмеження чи навіть позбавлення волі.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень