Бійцю із Дубенщини присвоять звання Героя України посмертно

Хлопцю було 22 роки

Верховна Рада України підтримала запит народного депутата Олександра Аліксійчука до Володимира Зеленського з проханням надати звання Героя України посмертно воїну із Дубенщини.

У п'ятницю, 10 вересня, запит набрав 319 голосів «за». Про це йдеться на сторінці Народного депутата України Олександра Аліксійчука у фейсбуці.

Полицяк Петро – «Кіборг», який відважно захищав Батьківщину, служив у 80-ій аеромобільній бригаді та відзначився у боях за Донецький аеропорт. 

 

Загинув 20 січня 2015 року, похований у Борбині Острожецької громади.

 

Вдома на нього чекали батьки, четверо сестер та наречена.

 

Воїну було 22 роки.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни, нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно) та нагрудним знаком «За оборону Донецького аеропорту» (посмертно), а також визнаний Почесним громадянином Острожецької громади (посмертно) та почесним громадянином Млинівського району (посмертно).

Невдовзі документ має підписати голова парламенту й передати це президенту.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень