Біля Рівного вночі підпалили авто

Це трапилося в селі Біла Криниця

Про те, що  у господарстві 44-річного місцевого мешканця горить «MITSUBISHI Outlander XL», надзичаникам опів на другу ночі повідомили сусіди. Господар будинку в цей час разом із сім’єю перебували вдома, проте, на щастя, ніхто не постраждав. Пізнє виявлення пожежі та відсутність водойми у населеному пункті ускладнювали гасіння осередку займання, та за 3 години пожежники все ж ліквідувати вогонь. Авто не врятували, проте рятувальники запобігли перекиданню вогню на житловий будинок, говорить працівник прес-служби ДСНС Андрій Хіміч:


В результаті пожежі вогнем було знищено автомобіль  «MITSUBISHI Outlander», пошкоджено вікна, двері, перекриття та стіни гостьового будинку. Травмованих та загиблих внаслідок пожежі немає. На місці пожежі наразі працює слідчо-оперативна група правоохоронців та фахівців ДСНС, які мають з’ясувати всі обставини даної події.

Правоохоронці кажуть, що попередня причина пожежі – підпал невідомою особою. Відтак, відомості за фактом умисного знищення та пошкодження майна шляхом підпалу внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Міліціонери проводять оперативно-розшукові заходи з метою встановлення особи зловмисника. Правоохоронці звертаються до усіх, кому відомо будь-яку інформацію щодо скоєного злочину, повідомити за тел. (067) 495-29-59 або 102. Анонімність ґарантується.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень