Біля рівненської ОДА встановлюють флагшток за 3 мільйони: чим він особливий? (ФОТОФАКТ)

Кажуть: негоду витримає!

З нагоди 30-ї річниці Незалежності в усіх областях України планують встановити флагштоки, зокрема і в Рівненській. Так, на майдані Просвіти, поруч із будівлею ОДА  розпочали активні роботи, привезли металеві конструкції і працює спецтехніка. 

На місці вже облаштовано фундамент, частково електромережі для підключення систем автоматичного підняття прапору. 

Новозбудований флагшток матиме висоту 50 м, а полотно прапору буде шириною 8х12 м. Сама конструкція важить майже 9,5 тонн, наголошує директор Департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської ОДА Андрій Ярусевич.

Позаду цієї конструкції будуть й інші два флагштоки, які планують реконструювати.

50-метровий флагшток у Рівному офіційно відкриють на День прапора - 23 серпня. Втім, роботи планують завершити до 15 числа, наголошують в ОДА.

Щодо надійності конструкції, то об'єкт виготовлений зі сталі і проходив спеціальну експертизу, говорить Андрій Ярусевич:

– Він скаладється з 5 основних частин - по 10 м кожна. По надійності та міцності все було прораховано, проведена експертиза і прописано все у проєкті.

Цікаво, що в деяких областях вирішили встановлювати ще вищі – 100-метрові флагштоки. Наш – рівненський – у цьому плані стандартний.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень