Більшість медпрацівників Рівненської обласної лікарні вже одужали

І можуть повернутися до роботи

Колаж - Радіо Трек. Фото ілюстративне

Більшість медпрацівників обласної клінічної лікарні вже вилікувалися від коронавірусу. Про це на брифінгу Рівненської ОДА повідомив очільник медицини краю Олег Вівсянник:

Більшість медпрацівників уже вилікувалися. У них – по два негативних ПЛР-тести, тож вони можуть повернутися до виконання своїх обов’язків.

 

Є частина працівників, які продовжують лікуватися, але вже негативні у них ПЛР-тести – зараз вони лікуються через загострення хронічних захворювань.

 

Є й ті, за якими ще спостерігають – вони лише в періоді одужання, - зазначив очільник облуправління охорони здоров’я.

Нагадаємо, що через спалах COVID-19 в обласній лікарні провели окреме розслідування. Спецкомісія дійшла висновку, що медики інфікувалися через несвоєчасну реакцію керівництва на поширення хвороби. Спалах і найбільше розповсюдження інфекції зафіксували у відділеннях анестезіології, інтенсивної терапії, мікрохірургії вуха та сурдоневрології, гнійної хірургії, проктології, а також у центрах ортопедії й травматології, торакальної хірургії.

Очільник медицини краю Олег Вівсянник

За словами Олега Вівсянника, комісія детально вивчила та проаналізувала функціональні обов’язки медпрацівників, відповідно до розподілу їх відповідальності, та прийняла відповідні рішення. Їх оприлюднили та скерували виконання керівництвом лікарні.

Відповідно до рішення комісії, головлікар притягнув до дисциплінарної відповідальності винних в інциденті працівників. Серед них - і медичний директор цього закладу.

Жодних заперечень з цього до облуправління охорони здоров’я не надходило, наголосив очільник медицини краю.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень