Більшість не здогадується: що означає символ трикутника на етикетці одягу

Варто вміти читати етикетки, щоб не зіпсувати одяг під час прання

Хоча більшість символів на етикетці одягу досить очевидні, деякі з них викликають цілковите здивування. Деякі незрозумілі символи на етикетках одягу збивають людей з пантелику, але для всіх позначень є роз’яснення.

Що означає трикутник на етикетці

Білий трикутник на етикетках одягу може мати чотири форми: порожній трикутник, трикутник з хрестом, що проходить через нього, і трикутник з двома діагональними лініями, що проходять через нього. Також може бути трикутник з літерою CL всередині та хрестом наскрізь.

Однак, усі форми трикутників мають одну спільну рису, оскільки всі вони пов'язані з відбілювачем.

Якщо трикутник порожній, це означає, що ви можете відіпрати одяг, але якщо через нього проходить хрест, це означає, що його не можна відіпрати.

Трикутник з двома діагональними лініями або CL всередині, а також хрестик, що перетинає обидві лінії, означає, що ви повинні використовувати не хлорний відбілювач.

Що означає хрестик на етикетці

Цей поширений символ з'являється на всіх видах інших символів і означає «ні».

Наприклад, якщо X з'являється над відром - це означає, що не можна класти річ у пральну машину.

Якщо він стоїть над дивним символом, схожим на цукерку, це означає, що не можна віджимати одяг, а якщо він стоїть над квадратом з колом всередині, що символізує сушарку — не кладіть річ у сушарку.

Джерело: glavred

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень