«Більше в ліс по ягоди не пустимо», - історія Діанки яка заблукала у лісі поблизу Рівного (ФОТО/ВІДЕО)

Як почувається дитина після 5-ти годин блукань хащами

Стільки часу в лісі на одинці провела 8-річна Діана із села Карпилівка. Спецоперація з пошуку дитини, яка заблукала під час збору чорниці, закінчилася щасливо. Дівчинка відійшла від рідних і загубилися у хащах. На пошуки кинули десятки людей, але Діана сама вийшла з лісу.

 Без жодних травм, але страшенно злякана. 8-річна Діана досі не може оговтатися від пригод у лісі. Дівчинка відійшла від рідних, які збирали чорницю та загубилася. Блукала в хащах 5 годин, аж поки не почула голоси дорослих. Спочатку батько самостійно шукав доньку, бо добре знає місцевий ліс.

- Надіявся, що жива-здорова. Той ліс знаю, кругом обходив. Але в одне місце не попав, де вона була, — розповів Іван Бричка.

Коли втратив надію, зателефонував у поліцію. Йшла четверта година пошуків. У ліс пішли сотня осіб — поліцейські, лісники та селяни. І трапилося диво, дитина сама вийшла з хащів.

Це в першу чергу везіння, годину-півтори та знайшли. Ще б годину і стемніло б — шансів стало б менше.

 

А вночі знаєте, як важко вести пошуки, — додає лісничий Карпилівського лісництва Михайло Бричка.

Другий день Діана не випускає з рук ляльку, яку подарували поліцейські. Каже, спочатку сиділа під деревом, а потім зголодніла та пішла шукати вихід з хащів.

Чую, хтось кличе і пішла туди, — пригадала врятована.    

Багатодітна Наталія, яка виховує 8-ро діток, більше обіцяє не брати Діану з меншим братиком Тарасом до лісу по ягоди.

- Як побачила її, а вона така мокра, холодна. Каже, тільки мухи здорові кусали — оводи.

 

Розповідала, що сіла на пеньочку і чекала, коли хтось прийде. Я просила Бога, якщо поверне дитину, то більше в ліс не візьмемо, — додала матір.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень