Більше, ніж симпатія – Овнам, надія – Козорогам: гороскоп на 21 червня

А Близнят проситимуть про допомогу

ОВНИ

Цього дня ви можете відчути до когось щось більше, ніж просто симпатію. Причому, ви навіть не будете пересікатися з цією людиною, але постійно про неї думатимете.

ТЕЛЬЦІ

Ви будете насолоджуватися доступними вам радощами. Ваш настрій передасться й вашому оточенню, тому день однозначно буде хорошим.

БЛИЗНЯТА

Ваша допомога може знадобитися другу чи комусь із рідних. Зорі закликають вас посприяти цій людині у вирішенні проблеми. Ваш вчинок точно повернеться вам добром.

РАКИ

Ваша інтуїція допоможе вам розібратися у неприємній ситуації. Ви зможете побачити реальний стан речей і зрозуміти мотиви деяких людей. Це дуже полегшить вам життя.

ЛЕВИ

Не дозволяйте вселити у вашу душу сумніви. Вам краще взагалі обмежити зараз коло спілкування та зосередитися на сім'ї та собі.

ДІВИ

Намагайтеся використовувати будь-яку можливість, щоб надихати людей. Цього дня вам це буде прекрасно вдаватися – ваша порада стане комусь в нагоді.

ТЕРЕЗИ

Вам нагадають про якусь обіцянку і ви… з задоволенням її виконаєте.

СКОРПІОНИ

Вас можуть спровокувати, натиснувши на почуття обов'язку чи комплекс. А, можливо, ви й самі не зможете стояти осторонь якоїсь проблеми.

СТРІЛЬЦІ

Ви відчуєте неймовірне натхнення. Як наслідок ви зможете дуже продуктивно прожити цей день – вдасться вирішити складне професійне завдання, знайшовши незвичне рішення проблеми.

КОЗОРОГИ

Певна подія подарує вам надію. Це ваш шанс змінити життя, але поспішати категорично заборонено. Дійте виважено й матимете бажаний результат.

ВОДОЛІЇ

Доля дасть вам і вашим опонентам можливість вирішити справу миром, проявити дипломатичність і розсудливість. Зараз можна піти на поступки – це точно не зашкодить вашому майбутньому.

РИБИ

Люди цього дня будуть випробовувати ваше терпіння. Зорі закликають вас втримати емоції й не зірватися. Викинувши на оточуючих негатив, ви однаково нічого їм не поясните, лише зіпсуєте стосунки.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень