Нові стосунки – Дівам, несподівані витрати – Рибам: гороскоп на 16 червня

А Тельці усміхнуться і скажуть: «Ну, почалося!»

ОВНИ

Події цього дня можуть серйозно вас засмутити, бо хтось може розчарувати вас або образити. Також вам доведеться робити серйозний вибір, однак зорі переконані, що ви оберете правильний варіант.

ТЕЛЬЦІ

Деякі з ваших заповітних бажань почнуть здійснюватися саме зараз. Однак, щоб отримати бажане вам не можна поспішати, щоб усе не зіпсувати. Дозвольте долі вам допомогти.

БЛИЗНЯТА

Вам буде дуже важко висловити критику у делікатній формі, а тому можливі конфлікти. Попри вашу різкість, цього дня ви можете відновити якісь давні робочі зв’язки.

РАКИ

Перед вами стоять важливі задачі й ви хочете впоратися з ними якомога швидше. Однак, краще не квапитися та ще раз добре все обміркувати.

ЛЕВИ

Ваші емоції нікого не цікавлять, а ось зіпсувати стосунки можуть запросто. Опануйте себе, інакше не досягнете успіху у професійних питаннях.

ДІВИ

Вас чекають позитивні зміни в особистому житті. Ймовірність початку нових стосунків зараз висока, як ніколи.

ТЕРЕЗИ

Все буде залежати від вашої розсудливості. Дивіться трохи далі сьогоднішнього дня й намагайтеся ретельно прорахувати усі ризики та вигоду.

СКОРПІОНИ

Ситуація, яка не дає вам спокою, може насправді бути набагато простішою, ніж ви собі уявляєте. Не накручуйте себе, а краще виясніть усе, чесно запитавши.

СТРІЛЬЦІ

Останнім часом ви стаєте більш впевненими у собі, а цього дня відбудеться те, що змусить вас пишатися собою. Разом з тим можливі дрібні непорозуміння вдома.

КОЗОРОГИ

Будьте терплячими й намагайтеся приховати свої справжні почуття щодо особи, з якою вам доведеться багато спілкуватися. Інакше ви створите собі зайві проблеми.

ВОДОЛІЇ

Зараз у вас є шанс зустрітися з особливою людиною, з якою ви можете прожити все життя. День підходить також для відвертого спілкування з керівництвом.

РИБИ

Цього дня можливі несподівані витрати. Також нові проєкти можуть зупинитися. Не панікуйте – це тимчасове явище й уже наступного тижня все стане на свої місця.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень