Більше ніяких «за посвідченням» – тільки гроші: уряд готує зміни для пенсіонерів

Пільги на проїзд у тому форматі, до якого всі звикли, фактично зникнуть

Днями у Кабміні схвалили законопроєкт щодо монетизації пільг з оплати проїзду. Про нововведення повідомили у пресслужбі Міністерства соціальної політики.

На засіданні 9 червня уряд схвалив законопроєкт «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пільг з оплати проїзду та деяких інших пільг».

Цим документом пропонується внести зміни до законів України, які передбачають, що пільги з оплати проїзду та інші надаються на підставі рішень органів місцевого самоврядування і виплачуються у визначеному ними порядку та розмірах у формі грошової компенсації.

 

Простіше кажучи: за надання пільг «живими грошима» відповідатимуть на місцях.

У міністерстві наголошують, що прийняття цього законопроєкту дасть можливість органам місцевого самоврядування самостійно вирішувати питання надання пільг з оплати проїзду та сприятиме, зокрема, адресності їх надання.

Також – у зв’язку із запровадженням грошової компенсації замість пільг з оплати проїзду – документом передбачені зміни до законів України «Про транспорт»  і «Про автомобільний транспорт».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень