«Більше не повернеться»: з'явилася офіційна заява палацу про Кейт Міддлтон (ФОТО)

Вона продовжує лікування від раку

Кенсингтонський палац дав офіційний коментар, що Кейт Міддлтон чекає на дозвіл лікарів для повернення до королівських обов'язків.

Принцеса Кейт Міддлтон наприкінці березня 2024 року ошелешила прихильників заявою, що вона лікується від раку і тому не з'являється в громадськості.

Після зізнання принцеси принц Вільям уже повернувся до своїх обов'язків і на всі запитання, як почувається Міддлтон коротко відповідає, що вже краще.

Кейт Міддлтон із сім'єю

В офіційному коментарі BBC представники Кенсингтонського палацу повідомили, що Кейт не повернеться до королівських обов'язків, поки це не дозволять їй лікарі.

- Очікується, що принцеса не повернеться до роботи доти, доки її медична бригада не дозволить це, - заявив представник Кенсингтонського палацу.

Хто така Кейт Міддлтон?

Кетрін Міддлтон або принцеса Уельська — дружина спадкоємця британського престолу принца Уельського Вільяма.

Після весілля отримала офіційний титул Її королівська високість герцогиня Кембриджська Кетрін. 29 квітня 2011 року Кетрін вийшла заміж за онука британської королеви Єлизавети II і другого в черзі на британський престол, принца Вільяма.

  • Вінчання відбулося у Вестмінстерському абатстві в Лондоні, на яке було запрошено 1900 осіб. Пара виховує трьох дітей: принца Джорджа, принцесу Шарлотту і принца Луї.
  • До речі, останніми роками Кейт Міддлтон набирає більшої популярності у своїх підданих, а також вплив, який, за деякими даними, дратує самого короля Великої Британії Чарльза III.
  • Відомо, що під час операції Кейт Міддлтон видалили матку.

Джерело: glavred

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень