Більше грошей у гаманці – Близнятам, правда життя – Стрільцям: гороскоп на 8 березня

А Рибам запропонують роботу

ОВНИ

Надмірна довірливість може поставити вас у залежність. Це позначиться на службових справах і відіб'ється на ситуації в родині. 

ТЕЛЬЦІ

Творчий підйом і неабияка енергійність може реалізуватися у цікавих справах і призведе до справді хороших результатів.

БЛИЗНЯТА

Попри непорозуміння, ви зможете налагодити та зміцнити відносини з оточуючими. Також є шанс поліпшити своє матеріальне становище. 

РАКИ

Ви можете відчути некомфортно, адже вам буде складно зорієнтуватися у потоці інформації та подій. Однак, якщо опануєте себе, то швидко у всьому розберетеся.

ЛЕВИ

Через схильність до різких і необдуманих вчинків, день несприятливий для активного спілкування. Зміна настрою може нашкодити вашій репутації. 

ДІВИ

Радість і невдачі будуть чергуватися, тому не розслабляйтеся. Не виключено, що саме цього дня загостряться відносини вдома.

ТЕРЕЗИ

Перенесіть експерименти, адже зараз краще займатися тільки звичною для себе роботою. А будь-які нововведення можуть призвести до стресу.

СКОРПІОНИ

Основною проблемою цього дня може стати фінансове питання, оскільки доведеться витратити більше, ніж ви планували. Не шкодуйте – гроші незабаром повернуться у ваш гаманець.

СТРІЛЬЦІ

Цей день може дати вам кілька важливих життєвих уроків. Багатьом доведеться опуститися на землю та задовольнятися тим, що мають.

КОЗОРОГИ

Чимало справ доведеться виконувати цього дня, а успіх залежатиме в першу чергу від вашої витримки та розважливості.  

ВОДОЛІЇ

День не надто сприятливий для ділового спілкування та роботи з документами. Зараз вам буде нудно цим займатися. Та й загалом можлива меланхолія, тому на великі здобутки краще не сподіватися.

РИБИ

Хочете роботу? Ще одну й доволі вигідну? Тоді чекайте на пропозицію.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень