Білоруські товари стануть розкошами

На низку товарів з Республіки Білорусь введуть антидемпінгові мита у відповідь на недружні дії стосовно українських підприємств кондитерської та пивоварної галузей

Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі вирішила ввести антидемпінгові мита на імпорт низки товарів з Республіки Білорусь у відповідь на недружні дії з боку Білоусі стосовно українських підприємств кондитерської та пивоварної галузей. Як йдетьсяу повідомлені комісії, мита уведені на молоко й молочні продукти, сири всіх видів, цукровмісні кондитерські й хлібобулочні вироби, солодове пиво, горілку, засоби для миття і чищення, кухонні меблі, шини й покришки, комбіновані холодильники-морозильники ємністю до 340 л і морозильні шафи ємністю до 250 л, різні види тракторів для сільгоспробіт.

Рішення про проведення антидемпінгового розслідування було прийняте на підставі поданих Міністерством економічного розвитку й торгівлі матеріалів відносно введення адекватних заходів у відповідь на недружні дії з боку Білорусі стосовно українських підприємств кондитерської та пивоварної галузей.

Відповідно до рішення комісії, спецмито буде застосоване з моменту набрання чинності зазначеного рішення й до встановлення факту припинення недружніх дій з боку Білорусі стосовно українських підприємств кондитерської і пивоварної галузей. Рішення з введення відповідних антидемпінгових мит у розмірі 39,2% на низку білоруських товарів набуває чинності з 20 січня 2016 року.

Нагадаємо, у липні Україна вирішила ввести мито на імпорт кондвиробів, молочної продукції, електричних ламп, добрив з Білорусі 55,29% до 2017 р.

При цьому Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі (МКМТ) вирішила зупинити з 19 серпня дію введених у липні мит на деякі білоруські товари з можливістю їхнього відновлення до 2017 року у разі торговельних обмежень із боку Білорусі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень