Білий манікюр – основний тренд цього літа: 8 модних дизайнів, які підійдуть як для офісу, так і для відпочинку (ФОТО)

Класичний манікюр з цікавими деталями

Білий лак можна доповнити дрібними кольоровими елементами, додатковими дизайнами, такими як хромування чи блискітки, або вибрати тепліші чи холодні відтінки.

Класика

Найпростіший і завжди елегантний варіант – це повністю білі нігті. Вони матимуть чудовий вигляд, як з офісним костюмом, так і з літньою сукнею.

Класика 2.0 – французький манікюр

 Цей варіант білого манікюру, напевно, є найпопулярнішим. Французький манікюр залишає враження чистоти й охайності.

Полум'я любові

Цей манікюр поєднує в собі драйвовий і ніжний стиль. Основою є білий френч з тьмяним відтінком, а зверху намальоване серце, яке розширюється до краю нігтя, імітуючи полум’я.

Подвійний край

Цей дизайн – дуже легкий френч. Достатньо провести дві дуги, що нагадують французький манікюр.

Вінтажні квіти

Малювання квітів може вимагати зусиль, але результат вартий цього. Якщо малювати не виходить, можна скористатися наліпками.

Блискітки

Перламутровий лак з блискітками відбиває багато сонячного світла, завдяки чому нігті можуть конкурувати з прикрасами за звання найбільш помітного елемента. Напівпрозорий білий Цей манікюр нагадує нігті, занурені в цукрову глазур, і виглядає дуже елегантно.

Джерело: obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень