За межею класики: тренд на плавучий манікюр - як він змінив гру в світі нейл-арту 2024(ФОТО)

Чим відрізняється від френча

Звичний класичний френч втрачає свою монополію, на сцені з’явився плавучий манікюр – новий тренд, що привертає увагу любителів мінімалізму та оригінального дизайну нігтів.

Цей стиль зберігає елегантність класичного френча, але з елементом несподіваності: риска може бути розташована посередині або знизу на нігтьовій пластині, дозволяючи кожному майстру виразити свою творчість.

Від горизонтальних до вертикальних рисок, від подвійного френча до абстрактних комбінацій – плавучий манікюр відкриває безмежний простір для експериментів.

Дозвольте своїм нігтям плавати в океані креативності та виразності з цим захопливим трендом весни 2024 року.

Багато майстринь прикрашають плавучий манікюр камінчиками або блискітками. Наприклад, якщо ви бажаєте зробити нігтики візуально більш довгими — рисочку можна намалювати ближче до початку нігтика.

Ще один варіант дизайну в стилі плавучого манікюру — подвійний френч. В ньому майстер малює відразу дві риски одного кольору.

Одна з них розташована нижче, а друга йде по самому краю нігтика. Візуально це виглядає, ніби подвійний ніготь.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень