BIHUS Info: піп УПЦ МП з Рівненщини примудрився нажитися на відбудові Гостомеля (ВІДЕО)

Фірма, оформлена на священника, отримала майже 9 млн грн на будівельні роботи

Священника московського патріархату з Рівненщини підозрюють у причетності до схеми привласнення коштів під час відбудови Гостомеля. 

Колишній голова релігійної громади села Жовкині Володимирецької громади Юрій Тиселько став фігурантом розслідування BIHUS Info.

У журналістських матеріалах ідеться, що фірма, оформлена на священника, отримала від Гостомельської селищної військової адміністрації майже на 9 млн грн на будівельні роботи.

 

Товариство зареєстроване у квартирі в Києві, а сам батюшка виїхав із села та перебрався на Житомирщину.

Редакція Радіо Трек намагалася отримати коментар пана Юрія. Проте його номер не відповідає. Після розслідування начальника Гостомельської адміністрації звільнили. Справою зацікавилися й правоохоронці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень